Kvalitetssikret erhvervsrengøring

EuroTeam er en virksomhed, som specialiserer sig med erhvervsrengøring. Vi har eksisteret siden 2011, og vi beskæftiger en masse velkvalificerede servicemedarbejdere, som professionelt løser alverdens forskellige opgaver inden for rengøring over hele Sjælland. For os er det vigtigt, at vores kunder føler, at de med ro i maven kan overlade deres opgaver til os. Vi sætter en ære i at levere service af høj kvalitet, og vi udfører blandt andet:

 • Rengøring skurvogne og pavilloner
 • Arbejdsmandsopgaver og service
 • Slutrengøring og vinduespolering
 • Skadeservice og vandstøvsugning
 • Sikkerhed på byggepladser

Vi har med mere end 25 år i branchen opnået stor erfaring med forskellige former for rengøring f.eks. erhvervsrengøring, vinduespudsning, nedrivning og Byggepladsrengøring

Derudover har vi arbejdet på store opgaver for kunder som f.eks. Aller Huset, Fisketorvet, FieldsOperahuset og DGI Byen m.m. Der er altså ingen opgaver, som er for små eller store til os – vi skal nok løse den opgave, du måtte have.

Rengøring, der rykker

I vores virksomhed stræber vi altid efter at yde en god og kvalitetssikret erhvervsrengøring, samt sætter en ære i god service. Vi beskæftiger udelukkende kvalificerede, servicemindede og loyale medarbejdere, som er i besiddelse af de nødvendige kvalifikationer, der skal til for at kunne levere den forventede kvalitet. Så uanset opgavens type og omfang, sikrer vi god service og høj kvalitet. Vi arbejder hovedsageligt for kunder i København, hvor vi også har vores base, men vi udfører gerne arbejde i resten af Sjælland. Erhvervsrengøring er vores primære service, men vi udfører en del forskellige typer af rengøring.

Vi ved godt, at et firmanavn som EuroTeam forpligter – at der er noget at leve op til. Lige fra starten har det været vores hensigt at levere alle former for stabile rengøringsopgaver, store som små af en meget høj kvalitet. Så tag endelig vores navn bogstaveligt.
Kontakt os og hør hvad vi kan gøre for dig.

Når EuroTeam svinger med kluden – bliver der også rent på ruden

Lige nu arbejder vi bl.a. på følgende byggepladser:

 • København K. (Kirkeministeriet)
 • Helsingør (Enemærke og P.)
 • Værløse (Dansk Bolig Byg)
 • Brøndby (Base Erhverv)
 • Ørestaden (5E Byg)
 • Nørrebro (HP Byg)
 • Østerbro (Combi Byg)
 • Høje Taastrup (CASA og V8 Construction)

Rengøring af skurvogne og pavilloner

F.eks. let oprydning, daglig rengøring, samt grundig rengøring efter behov.
Vi tilbyder også levering af måtter, sæbe, papirhåndklæder og toiletpapir samt kaffe og vand.

Arbejdsmandsopgaver

Alt forefaldende arbejde. F.eks. hjælp til ind bæring af materialer og opsætning af hegn. Vores service-mindede mandskab hjælper, hvor behovet er og har naturligvis stort kendskab til sikkerhed på byggepladsen.

Byggepladsservice

Vi tilbyder total løsninger inden for alle typer byggeplads installationer, kabling, typegodkendte byggepladstavler, byggepladsbelysning, tilmelding forsyningsselskaber, lovbefalet byggestrøms attester og tracing vand/afløbs installationer. nordiskelteknik.dk

Slutrengøring og vinduespolering

Når byggepladsen skal forvandles til nøglefærdigt byggeri. Denne sidste entreprise er afgørende for en problemfri afleveringsforretning. F.eks. fjerner vi byggestøv, afkalker badeværelser, polerer vinduer samt rengør alle vandrette og lodrette flader.

Skadeservice og vandsugning

Når uheldet er ude, er det vigtigt at handle hurtigt og effektivt. Med kompetent mandskab og specialudstyr kan vi træde til med kort varsel, og sikre skadefiksering, begrænsning af følgeskader samt oprydning. Det gælder f.eks. ved vand-, storm- og brandskader.

Sikkerhed på byggepladsen

Der er indlysende fordele ved en sikker byggeplads, men i en hektisk hverdag kan det være svært at efterleve alle regler. Tilknyt en fast mand på pladsen, der sørger for ryddede forhold, at alle værn er korrekt monterede, tjekker lys, mv.

Vi skaber - den bedste kvalitet med svaber