Hos EuroTeam har vi specialiseret os i rengøring af byggepladser. Vi har siden 2011 beskæftiget os med at tilbyde rengøringsservice til entreprenørfirmaer og håndværkere i forbindelse med store byggeprojekter og mindre renoveringsopgaver ved f. eks. private huse. EuroTeam er til for at aflaste håndværkere, bygherrer og private, så tiden kan frigives til andet end rengøring på byggepladser under- og efter renoveringsarbejde.

Vores byggepladsservice spænder bredt. Vi tilbyder bl.a. rengøring i kliniske bygninger som f.eks. laboratorier, højtryksrensning af bygninger, finpolering, opstilling af skurvogne på byggepladser samt forplejning dertil. Uanset hvilke rengøringsbehov du har, har EuroTeam helt sikkert en rengøringsløsning til dig. Vi har mere end 25 års erfaring med Erhvervsrengøring over hele Sjælland.

Derfor skal du vælge EuroTeam til byggepladsrengøring og service:

  • Alle vores kunder bliver behandlet med samme høje servicestandard
  • EuroTeam er tilgængelige 24-7 – også på helligdage
  • Vi har et stort udvalgt af rengøringsmaskiner og miljøvenlige rengøringsmidler
  • Vi sætter en ære i at overholde alle tidsfrister – uanset rengøringsopgavens størrelse
  • Vi har en fast aftale med et containerfirma, hvor alt affald på miljørigtig vis bliver sorteret og deponeret

Få den bedste erhvervsrengøring af EuroTeams rengøringsspecialister

Vi har over 20 rengøringsspecialister til rådighed, der kan udføre alle tænkelige rengøringsopgaver på byggepladser. EuroTeam sikrer, at hver enkelt medarbejder har det nødvendige sikkerhedsudstyr til rådighed. Vi tror på, at med glade medarbejdere, giver det et flot slutresultat hos vores kunder.

Får vi en ordre, som kræver ekstra bemanding, har EuroTeam opbygget et godt netværk af gode underleverandører, som vi har et tæt samarbejde med. Det der kendetegner, EuroTeam er, at vi altid overholder alle vores tidsfrister for byggepladsrengøring og service på byggepladsen.

EuroTeam har professionelt udstyr til byggepladsrengøring

Alle vores rengøringsartikler som vi bruger til erhvervsrengøring er miljøvenlige og derfor svanemærket. Det er et bevidst valg, vi har taget for at skåne byggematerialer, vores medarbejdere og ikke mindst miljøet. Vi tænker desuden meget over luftforurening, når vi gør rent. Derfor har vores støvsugere HEPA-filtre, som vores rengøringseksperter er uddannet i at bruge. HEPA-filtre sikrer, at vi får suget byggestøv, kvartsstøv og skadelige partikler op, uden de bliver hvirvlet tilbage i luften, imens støvsugningen finder sted. HEPA-filtre renser luften for skadelige partikler, som især kan skade mennesker med besværet vejrtrækning og astma.
Vi har desuden elektriske rensemaskiner, som renser gulvet med vand, og samtidig suger vandet med op igen. En klinisk rengøringsproces, som giver et yderst rent gulv.

Før vi går i gang med en erhvervsrengøring, vurderer vi altid, hvilke maskiner vi har brug for, så vi kan levere et skinnende resultat til dig. Du bestemmer helt selv, hvornår du ønsker rengøring på byggepladsen. Hos EuroTeam er vi yderst fleksible og kan være behjælpelige med byggepladsrengøring imens renoveringen finder sted eller efter endt renovering. Med korrekt logistik sørger vi altid for at nå vores aftaler om byggepladsrengøring til tiden.

byggepladsrengøring

Få et personligt tilbud på byggepladsrengøring

Før vi går i gang med at udforme et personligt tilbud på byggepladsrengøring eller byggepladsservice til dig, kører EuroTeam altid ud og besigtiger den efterspurgte opgave. Vi kan godt lide at se vores kunder i øjnene og få en god dialog om de opgaver, du ønsker, vi skal udføre. Derefter skræddersyer vi et personligt tilbud til dig. Vi tilbyder erhvervsrengøring over hele Sjælland.

Bestilling af byggepladsrengøring eller anden byggepladsservice

Du har altid mulighed for at bestille rengøring af byggepladsen, både før, under og efter byggeopgaven. EuroTeam er tilgængelige alle ugens dage, i weekenden og på helligdage. Vi sætter stor pris på at være klar til at tilbyde dig den bedste byggepladsservice og byggepladsrengøring – når du har brug for det!
Skal vi hjælpe dig? Kontakt os på telefon 51 51 58 03 og få lavet en personlig aftale, som passer lige præcis til dine behov.